3 Temmuz 2016 Pazar

Google Hakkınızda Neler Biliyor

Günümüzde her şeyimizi paylaştığımız yediğimiz, içtiğimiz, gezdiğimiz, oturduğumuz kalktığımız ne varsa paylaştığımız İnternet ve google sizin hakkınızda neler biliyor. 

Öyle görünüyor ki artık bir kişi hakkında bilgi toplamak için öyle çok da araştırma yapmaya gerek yok, bir kaç sosyal medya hesabı ve google yeterli...

Bu sizi korkutmasın tabi google My Activity(Etkinliğim)  ile reklamlarınızı da kişiselleştirme olanağı sunmakta. Google'da arama yaparken Chrome, Safari, Firefox vb. hangi tarayıcı kullanıyor olursanız olun kişisel kaynaklarınız dahilinde girdiğiniz online sayfaların izlerini istediğiniz zaman bulabilir ve onları silebilirsiniz.My Activity(Etkinliğim) özelliğinin tanımış olduğu bu reklam politikasına girmek tamamen sizin isteğinize bağlı.
Eğer sizde google gizlilik politikasına güveniyorsanız ve bu özelliği aktif etmek istiyorsanız bu özelliği buraya tıklayarak aktif edebilirsiniz. 


Şimdi bir düşünün google daha önce neler aradınız, öğr; kitap, başka sitelerde dolaşırken google reklamlarında sadece ilgi duyduğunuz kitap tavsiyeleri çıkacaktır, deneyin ve görün...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder